2 Mayıs 2010 Pazar

Karanlığa Karşı Tepkiler


"Her şeyin bir ilki vardır. Sen ilk işi yap, sonrası bir şekilde gelir" diye kandırıldık. Büyükler hep bu yalanı söyledi. Bazen çevremizdekiler bile söyledi...

İşte şimdi tam da o yol ayrımındayım. Organizasyonculuk- Sahne ve gösteri sanatları yönetimi- okuduğum için, okulun son senesinde bir şeyler yapmak, eli taşın altına koymak farz oldu. İşte bu sebeple Karanlığa Karşı Tepkiler adında bir konser serisinin, son ayağını ben ve bir grup arkadaş yapar olduk. Çok çetrefilli yollardan geçtik. Hatta sponsor bile aldık. E.C.A çok yaşa. Tartıştık. Eğlendik. Anladık ki hiç de kolay değilmiş yaptığımız iş. Hele derslerde gördüğümüz şeylerin gerçek hayatta olmaması daha da koyar oldu adama..

Her neyse yolun sonuna nerdeyse geldik işte. Bu sene çevre başlığı altında bir şeyler yapıyoruz.( Bu konser serisi her sene bir tema hakkında bir şeyler yapılmaktaymış.) 12 Mayıs günü, Bronx Pi Sahnesi'nde, Baba Zula ve Dinar Bandosu bizimle beraber çevre adına bir şeyler diyecek. Bir kaç sivil toplum kuruluşu da katılacak. Elde edilen gelirin büyük bir bölümü Tema Vakfı'na ağaç fidanı dikimi için bağılşlanacak. Belki bilet alan herkese, bir adet ağaç fidanı sertifikası vereceğiz (Temayla görüşme halindeyiz halen).

Konser Tarihi: 12 Mayıs 2010
Yer: Bronx Pi Sahnesi

Biletix Adresi:
http://www.biletix.com/event.htm?id=LKP15

Aşağıdaki mekanlardan da biletleri temin edebilirsiniz:

Taksim:

-Kara Kedi

-Köstebek

-Kumbara

Kadıköy:

-Liman


İşte böyle, her şeyin bir ilki var diye kandırıldık mı bilmiyorum. O yol ayrımındayım. 13 mayısta bu önermeyi tekrar gözden geçireceğim. Umarım güzel bir gece olur.

Peki ben bunu neden yazıyorum? Siz takipçiler gelin diye. Hem ne var gelseniz? Ölür müsünüz? Mekan parası çıkar hem, olmaz mı? :)

1 yorum: