2 Ekim 2011 Pazar

dredg İstanbul Konseri (Capsli)


Dün geceki konser hakkında bir sürü şey yazılıp çizilebilir. Ancak o konser bizim için bir hayal içerisinde yer almak gibi bir şey. O sebeple hiçbir olumsuz sebep bizi o geceden soğutmaya yetemezdi, yetmedi de...

Söyleyeceklerim Sinan'ınkilerden pek de farklı olmadığından görsellere birkaç bir şey iliştirip, kaçmak en iyisi...




Play tuşuna basmayı unutmayınız!

Gren
* Gren, dredg için seçilebilecek en iyi ön gruplardan biriydi. Ne kadar doğru bir tercih olduklarını da dün gece kesinlikle gösterdi.

Gren
* Çalınan yeni parçalarla anlaşıldı ki, Gren'in yeni albümü ilkinin de üstüne çıkacak.

dredg
* Aynı güne, 3 farklı mekanda, 3 farklı grup (Lamb, The Do) çıkmasıyla ne kadar alakalıdır bilinmez ama konserde beklediğim kalabalık pek de yoktu.
dredg
* Gren konserinden itibaren ''sağ kolonlardan sesin gidip 10-15 sn. sonra tekrar gelmesi'' problemi, dredg'e de taşınıp, kimi zaman bizleri çileden çıkartacak gibi olsa da o gecenin iyi geçmesini engelleyemedi!!!
dredg
* Lechium, Bug Eyes gibi parçalar çalınsa bile insan Yatahaze, Sorry But It's Over, Jamais Vui, Catch Without Arms aramıyor değil.
dredg
* Davulcu Dino Campanella'nın kesinlikle insan olmadığına karar verdim. Tıkır tıkır işliyor. Saat gibi, makina gibi adam.

dredg
* Ben de Sinan'ın aksine, Gavin'ı her gördüğümde Türk olacak adammışsın diyorum kendi kendime. Bir Bayburtlu, bir Malatyalı havası yoksa sende yeminle namerdim...
Gavin Hayes
* Ta en başından konserin hayal gibi geçeceğini bildiğim için yetmeyecekti bize dredg... O sebeple arayı açmasınlar, yine gelsinler, sık sık gelsinler!

dredg

* Fotoğrafları izinsiz ya da kaynak göstermeden kullanmamanızı rica ederiz!

2 yorum:

  1. Ben daha kalabalık olur diye bekliyordum. Sahne önünde olduğum için arka tarafın nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok ama inanılmaz güzel bir konserdi. Senin de dediğin gibi Dino inanılmazdı !
    O kadar bağırmamıza rağmen gene de Jamais vu çalmadılar. Olsun gene de mutluyuz. Gene gelsinler.
    :(

    YanıtlaSil
  2. Gren sonrasında kısmen daha doluydu içerisi ancak yine de dediğim gibi öyle ahım şahım bir kalabalık yoktu.

    Yetmedi, eksik kaldı bir şeyler. Ama seneye tekrardan bir şeyler olacak gibi...

    YanıtlaSil