15 Mart 2010 Pazartesi

Bir Baba Box (Şubat 2010) Güncellemesi

(Biliyoruz tembeliz!)

Yine biraz gecikmeyle de olsa, Bir Baba Box listesinin Şubat 2010 güncellemesiyle tekrardan birlikteyiz.

Hemen listeye gelecek olursak;

1- Listenin ilk sırasında bu ay RISHLOO var! Önceki albümlerinden daha özgün, kendini bulmuş bir Rishloo, Feathergun albümüyle de aslanlar gibi oturdu zirveye bu ay. Güzel bir detaylı yazıyı da talep ediyoruz tabi... (bkz: kızım sana söylüyorum Vecihim sen anla) Karşınızda Rishloo !

2- İki numarada ise Hollanda'dan, 2010 yılı albümleri Seadrift Soundmachine ile birlikte tanıştığımız BLAUDZUN mevcut.Güzel keşiflerden bir tanesi olarak yer alıyor listemizde. Buradan da ilk izlenimler alınabilir.


3- 2010 yılı yeni albümleri Down The Way ile dikkatlerimizi çekmiş olan ANGUS & JULIA STONE bu ayın en sevindiren bir diğer keşfi olarak listemize 3 numaradan giriyor. Mahrum kalmamak için buyursunlar!


4- Yine geçmişe selam olarak Funeral albümü ile birlikte Şubat ayımızı şenlendiren ARCADE FIRE'a da yer vermeden geçemezdik. Hala duymamış olanlar, duymak isteyenler mi var? Çok ayıp!

5- A Perfect Circle'dan tanıdığımız gitarist Billy Howerdel'in son projesi olan ASHES DIVIDE'ı da Şubat ayı listesinde görüyoruz. Şuradan da bakınılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder