15 Eylül 2009 Salı

Uh ah dev adam, 12 DEV ADAM !

12 Dev Adam'ımız turnuva başından beri hakikaten şu reklam serisindeki gibi rakiplerinin karşısına çıkıyor ve müthiş bir mücadele ortaya koyuyor. Bu gece itibariyle de, aynı İspanya maçında olduğu gibi, bu tarz turnuvaların her zaman favori ve ekol ülkelerinden olan Sırbistan'ı, gerçekten ''dev adam'' gibi oynayarak uzatmada mağlup ettik.

Ha şunu da belirteyim. Bu kesinlikle galibiyet sonrası yazılmış, tamamen gaz içerikli bir yazı da değildir. Bu takımın (özellikle) savunma da ve hücumda, gerçekten takım gibi kenetlenip, aslanlar gibi mücadele etmesiyle turnuva başından beri bana hissettirdikleridir. Bu son karşılaşmayla birlikte, artık çoook daha iyi inanıyorum ki biz bu şampiyonadan kesinlikle madalya alacağız! (Turnuva sonunda ''ben demiştim'' diye hava atmak için yazılan bir cümledir bu.)

Şimdi önümüzde artık gerçekten zor bir yol var. Ama son iki maçta da gördük ki kesinlikle imkansız değil.Çarşamba günü grup 1.liği için oynayacağımız, çeyrek final öncesi yapacağımız son karşılaşma olan Slovenya maçı var. İki takımında ilk 2 garanti olduğundan, oyuncular için bir nebze daha rahat bir karşılaşma olacaktır. Umarım bunu avantaja çevirebiliriz.
İlk 8'den sonra artık takım ayrımı yapılmasa da, Slovenya maçını alarak, grup maçlarını namağlup bir şekilde 1. bitirir, psikolojik olarakta canavar gibi oluruz...

Hayda bre ! ! !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder