17 Eylül 2009 Perşembe

Yapma Shamrain yapmaaaa !

Naptın be Shamrain, ne yaptın be Mika? Yakıştı mı şimdi size bu?

Ulan elimizde misler gibi dinleyip, melankolinin dibine vurduğumuz, yeni albümlerini dört gözle beklediğimiz, hatta ve hatta bu ülke topraklarında izlettirme hayali içerisinde yanıp tutuştuğumuz bir grubumuz vardı. Onuda elimizden aldınız be arkadaşım.

Entwine'dan da tanınacak olan vokal Mika Tauriainen, sitelerinde nedenini ''Artık vizyonumuz uymuyor, Shamrain'in ilerki programlarını düzenlemesi de bu sebeple zorlaşıyor'' tarzı bir açıklama yapıp, grupla yollarını ayırmış.Yani türkçe meali; paşam Mika, Entwine'dan sebep, yeterli vakti ayıramadığı için, Shamrain olayına daha fazla sürdüremiyor. Grupta buna posta koyuyor. Olmadı be, olmadı... Hakikaten üzdün beni be goç?

Yeni vokal hatun Minna Sihvonen ile birlikte grubun soundunda da bariz bir değişiklik söz konusu ki, Post Punk sularına doğru bir kayış söz konusu. Bunu myspace adreslerine koydukları ''Everything Made Perfect Sense'' adlı parçayla da çok rahat anlayabiliyoruz.

Ayrıca grup yeni albüm kaydına da 2009 sonunda girecekmiş.

Puu allah kahretmesin sizi...

4 yorum:

  1. dün çok laf demiştim hacı shamrain'e .şarkıyı kulaklıkla dinledim..Olmuş hacı.Elbette değişim var ancak melankolisi bildiğimiz shamrain melankolisi..

    YanıtlaSil
  2. Neyin melankolisi ya bırak allah aşkına. Şamreyn diyoruz olm, aç eski şarkılarına bi bak bi daha bakim, fark baaariz bir şekilde nasıl bağırıyor. Hasta etme adamı! Farklı bir grup yaratmış herifler. Yazık oldu, hayaller suya düştü... :(

    YanıtlaSil
  3. ShamRain'ini sevme nedenimizdi Mika!

    YanıtlaSil
  4. olmuş bu shamrain.Tabiki eskisi baştacımızdı ancak,bu yeni grupta olmuş. Mika'nın nağmelerini arıyacağız sanırım.

    YanıtlaSil