2 Nisan 2011 Cumartesi

Sonisphere 2011 İstanbul'un açıklanan ilk kadrosu!

Evet. Bir Baba Indie olsak da, herkes gibi bu sene merakla beklediğimiz bir festival daha var. Sonisphere 2011 İstanbul...

Kadrosuyla ilgili ilk kokular aylar önce çıkmıştı ve bir sürü isim konuşuluyordu. Ancak dün gece itibariyle ilk netleşen isimler dillenmeye başlandı ve sonunda ilk 5 ''büyük'' isim de rahat rahat açıklandı!

Aylardır hatta yıllardır ağızlarda dolanan ''Iron Maiden artık Türkiye'ye gelsin yea!'' lafları sonunda diniyor ve Iron Maiden İstanbul'a geliyor!

Geçen sene bir kısmını Stone Sour olarak Sonisphere'da gördüğümüz, bir dönem gençliğimizi adadığımız ''Maskeli 9'lar'' Slipknot'ta sonunda İstanbul'da!

Gün geçmiyor ki bir baba daha ülkeye giriş yapmasın... Hard Rock'ın babalarından Alice Cooper'ı da izleyebilecek bu sene müzikseverler...

Geçen sene yine dedikoduları dolanan progressive öğelerle bezeli Sludge Metal'in hatrı sayılır isimlerinden Mastodon da bu sene Sonisphere Istanbul sahnesinde!

Son olarak ise, en son 2005 yılında ülkemiz topraklarını ''alevler içinde'' bırakan İskandinav efsanesi In Flames'i de bu sene ülke sınırları içerisinde göreceğiz.

Bilet fiyatları açıklanan festivalin, bilet satışları da 4 Nisan Pazartesi günü Biletix'ten başlayacak. Şurada yine biz belirtelim fiyatları;

Vip Teras - 520.00 TL
Sahne Önü - 295.00 TL
Normal - 148.50 TL

1 yorum:

  1. çok güzel bir festivaldi.Iron Maiden,Alice Cooper ve Slipknot harikaydı.bu yıl düzenlenmeyecek olması çok kötü.

    YanıtlaSil