9 Eylül 2011 Cuma

Steven Wilson'dan yeni albüm


Adam rahat dur, bir sakin ol. Nasıl bir mekanizma var sende anlayamıyorum artık, hayır her şeyi de güzel yapıyorsun ama rahat dur. Bizleri düşün, sindirme mekanizması var biz fanilerin. Yaptığın güzel işleri sindiremeden tüketiyoruz be adam. Hayır, şimdi bana kapitalizm eleştirisi yaptıracaksın ve gece gece konu kahrolsun Amerikan Emperyalizmi'ne ve dahası depremi ABD yapmışa kadar gidecek. Gece gece bunları yapma be Sti.

Sti ikinci albümünü çıkarıyormuş, biliyoruz ki bu haber için geç kaldık ama zararın neresinden dönersen kârdır zihniyetiyle, kar- zarar tablolarından bir şey anlamadığımızı da belirtmek istedim. Her neyse duymayan kaldıysa, Steven Willson Ekim ayında yeni albümü olan 'Grace for Drowning' adlı albümünü çıkaracak. Hatta albümü için web sitesi yapmış ve tekrar hatta albümü için "Index" adlı şarkısı için klip bile yapmış. Tüm bunlar ve albümden 1 dakikalık tadımlık şarkılar için;


Albümün tadımlık şarkıları sonucunda çıkardığım sonuç ise; bazı şarkılarda ilk solo albümünde olduğu gibi deneysel yollara kaçan Sti, bazı şarkılarda Fear of a Blank Planet albümüne selam yollayarak, biz fanileri can evinden vurmuştur.

O bazı şarkılar nihayetinde, kaç kiloysa yenilir diyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder