5 Ocak 2011 Çarşamba

HAFTANIN ŞARKISI | Warpaint - Shadows

4 tane birbirinden hoş, alımlı bayandan oluşan deneysel, saykodelik işlerle uğraşan bir topluluk Warpaint. 2010 Ekim ayında yayımladıkları The Fool adında bir de uzunçalara sahipler. Gayet haklı olarak, yeni yeni baya da ilgi görmeye başladılar sanki...

Grubu popüler yapan birkaç sebep var. Bunlardan biri Shannyn Sossamon'ın grubun ilk kurulum aşaması içerisinde yer almasıydı ki bu ablayı 40 Days and 40 Nights, A Knights Tale, The Holiday, The Rules of Attraction gibi bir çok filmden hatırlayabilirsiniz. Bir diğer sebep ise Red Hot Chili Peppers'ın eski gitaristi John Frusciante'nin grubun kayıtlarında miksaj ve mastering işlemlerini yapmasıydı. İşte bu sebeplerle bile grup gayet de ilgi çekici bir şekilde karşımızda duruyor.

Bu hafta, genel olarak ''dinlenmesi şiddetle tavsiye edilen'' bir albüm olan The Fool'dan haftanın şarkısı olarak paylaşılacak şarkı ise Shadows...

Bu arada... Bu sene ülkemizde yer alan birçok mekanın sahnesine ''hem göze hem kulağa hitap eden'' bu ablalar sizce de yakışmaz mı?

Sizi parçayla baş başa bırakmadan önce grupla tanışma fırsatını sağlayan İssi'ciğime de öptüm, kib, bye demek istiyorum.

XOXO



http://www.myspace.com/worldwartour

1 yorum:

  1. Hanımefendilere en derin saygı ve selamlarımı gönderiyorum.

    YanıtlaSil