13 Ağustos 2012 Pazartesi

Bir Baba Indie Mix: "Temmuz 2012"



Öncelikle bir itirafım var. Biz yaz playlisti yapamıyoruz arkadaş. Gayet de farkındayım(z). Yine baharlık bir playliste serpiştirilmiş bir kaç parçayla "Temmuz ayı mix'i"ni sunmaktan gurur duyuyorum!

Ağustos'un ortasına yaklaştığımız şu günlerde, geçtiğimiz ay sık dinlediğimiz şeyleri toparlamakta gecikmemizin sebebi, olumsuz hava koşullarının yanı sıra ilk kez ülke dışı bir grupla röportaj gerçekleştirmemizdi. İlk olması ve günlük rutinimizin yoğunluğundan ötürü de biraz zorlandık ve geciktik açıkçası. Bu bahaneyle No Clear Mind'a buradan sevgilerimi yollayıp, röportajı görmemişler için bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum. 

Bu ayki mix içerisinde yer alan The Temper Trap (Bir playlist içinde 2 şarkısı olan tek grup) ve Your Hand In Mine gruplarına ayrı parantez açmak istiyorum ki bağımsız bir post halinde yazılıp, çizilene kadar arada kaynamasınlar. Dikkat!

Onun dışında yine sıcak, yine nemli, yine offlar, pofflar içinde geçen bi aydı Temmuz. Bu arada Temmuz ayı playlistinin ilk şarkısının isminde Ekim geçmesi de ironiden anladığımızı gösteren bir hareket olarak kayıtlara geçsin. 

Lütfen.

Playlist:

01. JJ72 - October Smimmer
02. Calexico - Cruel
03. My Morning Jacker - Dondante
04. The Temper Trap - Never Again
05. Santigold - Disparate Youth
06. Arcade Fire - Sprawl (Flantland)
07. Puressence - When Your Eyes Close
08. The Temper Trap - Rabbit Hole
09. Your Hand In Mine - Calendar
10. Easter Island - Ginger 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder