23 Ağustos 2013 Cuma

KONSER | Belle & Sebastian - Drama, The Away Days, Gürcan Ersoy


Herkesin ruh haline göre dinlenebilir öğelerle dolu şarkıların sahibi Belle & Sebastian nihayet İstanbul'a geliyor. 

Daha önce 28 Haziran'daki konserleri için heyecanlandığımız grup bu konseri Stuart Lee Murdouch'un film projesi nedeniyle 24 Ağustos'a (yarın) ertelemişti. Bu erteleme, büyük bir sevinç ile plan yapan dinleyicilerini ciddi bir şekilde hayal kırıklığına uğratmıştı. Yarın ki konserde bu hayal kırıklığını fazlasıyla telafi edeceklerini düşünüyoruz. 

Bir Baba Indie'de Belle & Sebastian:

KüçükÇiftlik Park'ta sahnede olacak olan grubun performansından önce sahnede; 
  • Drama
  • The Away Days
  • Gürcan Ersoy  
'u izleyeceğiz;



Drama, Müzik Hayvanı etiketiyle yayınladığı ilk albümü Yalnız Bir Duygu'nun sonrasında sanırım en heyecan verici konserine çıkacak. Daha iyi ve büyük bir sahnede performanslarını ikiye katlayacaklarını düşünüyorum. 

Albüm kayıtlarını henüz dinlememiş iseniz (buradan) ücretsiz olarak indirip dinleyebilirsiniz. Oldukça güzel ve etkileyici olan Yalnız Bir Duygu'nun canlı halleri için yarın KüçükÇiftlik Park'ta yerinizi almanızı öneririm. 

Bir Baba Indie'de Drama:




The Away Days ise yakından takip edenler bilir. Ülke sınırları içinde Indie müziği en iyi şekilde icraa eden gruplardan biridir. 

Yayınladıkları ilk How Did It All Start isimli EP'lerinde yer verdikleri şarkılara Bandcamp hesaplarından ulaşarak dinleyebilirsiniz.

Etkinliğin diğer isimlerinden biri olan Gürcan Ersoy'u da konserden önce dinlemek, tanımak için Facebook hesabını ziyaret edebilirsiniz. 

Yarın 17:00 itibariyle başlayacak olan etkinliğin son kalan biletlerini Biletix'ten temin edebilirsiniz. Tabi bunun için acele etmeniz gerekir. Az bir zaman kaldı! 

Bilet Fiyatları:

Sahne Önü - 135 TL
Normal - 80 TL
Öğrenci - 60 TL

Bir Baba Indie'den bilet almak isteyenlere ücretsiz ışınlanma hizmeti: IŞINLA Beni Baba! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder